FUNDALURI PHOTOBOOTH

Fundaluri Photobooth  – Pentru ca am dorit intotdeauna sa facem lucrurile ca niste profesionisti, am reusit sa venim cu niste fundaluri de foarte buna calitate, confectionate manual si gandite pentru orice tip de eveniment, prin eleganta si calitatea materialelor alese.

FUNDALUL LEAVES

Fundalul leaves are dimensiunea  ajustabila insa cea minima este de 2M x 2M iar cea maxima de 2,5 M cu 2,6M. Este compus din 2 parti, una din tulle alb/bej  iar cealalta este o arcada  confectionata din flori artificiale de culoare somon si bej.Poate fi folosit atat la evenimente in aer liber cat si in interior. Acest fundal vine impreuna cu cabina foto Phobo sau se poate inchiria si separat.Pentru a da eleganta evenimentului tau ne poti contacta pentru o oferta.Pentru mai multa culoare putem schimba background-ul cu o nuanta de voal somon.

FUNDALUL FLOWERS

Fundalul este ajustabil pana la dimensiunea maxima de 2.5 M cu 2.6 M, cu background din tulle combinat: bej cu roz si flori artificiale. Se mai  poate accesoriza la alegere cu un anumit scris sau initialele mirilor. Este un fundal colorat, vesel, cu ajutorul caruia pozele tale vor fi de poveste si potrivit oricarui tip de eveniment.Se poate folosi impreuna cu cabina foto sau inchiria separat pentru un eveniment in aer liber sau interior. Daca doriti acest fundal la evenimentul dumneavoastra va rog sa cereti  o oferta fundaluri photobooth.

fundal photobooth din flori pentru nunta
fundaluri photobooth

FUNDALUL GLITTER

Fundalul este ajustabil, pana la dimensiunea maxima de 3M inaltime cu 2,6 M latime.
Glitter este un nume care spune totul, este un fundal in totalitate din paiete mari, nu este transparent si da un aer de eleganta fotografiilor.
Este perfect pentru orice eveniment : aniversari, nunti, botezuri, evenimente corporate etc.Acest fundal scoate foarte bine in evidenta subiectul din fata obiectivului, neavand alte accesorii care sa atraga atentia.Daca doriti acest fundal la evenimentul dumneavoastra, va rog sa cereti o oferta fundaluri photobooth.

fundal paiete aurii
fundal paiete aurii pentru photobooth

FUNDALUL TENDER

Tender este un fundal: delicat, soft, colorat, elegant, discret.
Il putem folosi atat in interior pentru photobooth insa o idee ar fi si pentru petrecerile in aer liber. Perfect pentru o cununie civila pe plaja sau deschidere de noua locatie.
Fundalul poate ajnge la dimensiune maxima de 2,2 M x 2 M. El este confectionat din material lucios bej ca si dublura, combinat cu tulle bej. La fiecare 1,2 M are aplicat dintr-o parte in alta pe latime mici floricele impletite cu o perluta alba in mijloc. In plus se poate atasa scris sau anumite initiale in mijlocul fundalului.Daca doriti acest fundal la evenimentul dumneavoastra, va rog sa cereti o oferta fundaluri photobooth.

fundal tender photobooth
fundal photobooth cu flori

FUNDALUL SPRING

Spring este un fundal prin care denumirea spune totul: frunze, flori, culoare.
Acest fundal este confectionat din tulle combinat, alb si roz accesorizat cu frunze si flori roz, este ajustabil pana la dimensiunea maxima de 2,5 M cu 2,6 M. La fel ca si restul se poate inchiria cu sau fara cabina foto, atat pentru petreceri in interior cat si in exterior, private, corporate, deschideri de noi locatii etc.Daca doriti acest fundal la evenimentul dumneavoastra , va rog sa cereti o oferta fundaluri photobooth.

fundalul spring de flori
fundalul spring pentru photobooth

FUNDALUL CU ROZETE 

Fundalul are dimensiunea maxima de 2,5 M cu 2,6 M, combinatie de tulle si rozete colorate. Rozele sunt super colorate, inspira o atmosfera de petrecere si daca esti in pana de idei, acesta este o alegere inspirata pentru a nveseli atmosfera. Nu este diafan, de poveste dar cu siguranta va scoate petrecerea ta din monotonie si invitatii tai vor intra imediat in atmosfera de party.Daca doriti acest fundal la evenimentul dumneavoastra, va rog sa cereti o oferta fundaluri photobooth.

fundalul cu rozete din hartie pentru photobooth
fundal photobooth cu rozete din flori

Foto by Cristian Mereuta